Oljefondet

Ved å flytte ansvaret til Norges Bank kunne man redusere den politiske risikoen mente de. Vi har ikke vurdert det som hensiktsmessig å selge oss ut av Russland sier hun.


Pin Auf Samfunn Og Politikk

Kontantstrømsregel for uttak fra Oljefondet.

. Oljefondet fikk en avkastning på 145 prosent i 2021 som tilsvarer 1580 milliarder kroner. Driver Tangen sammen med AS Norge med en mission impossible. Steinar Holden leder av Rådgivende utvalg for.

Oljefondet registrerer Venstres uttalelser men presseansvarlig Line Aaltvedt vil ikke innfri Elvestuens ønsker. Dermed slo Oljefondet referanseindeksen. Vi er en global og langsiktig investor og kan sitte gjennom uro i markedet på kort og mellomlang sikt sier Aaltvedt og fortsetter.

030222 1403 Oppdatert. Januar 2015 ble ansvaret for å utelukke selskaper fra Oljefondet overført fra Finansdepartementet til Norges Bank. En kontantstrømsregel vil være mindre sårbar for dette.

Dette er dyder som nordmenn flest støtter opp om og som Tangen også preker. Det å treffe slike avgjørelser var svært krevende skrev Finansdepartementet i stortingsmeldingen om Oljefondet i 2014. Oljefondet flagger også forventningsdokumenter med høyverdige formål fra menneskerettigheter skattetransparens antikorrupsjon til økologisk bærekraft.

Når fondet blir større og fremtidige oljeinntekter mindre blir vi mer sårbare for et fall i fondsverdien.


Foreslar Navneskift Miljopartiet De Gronne Mener Verden Har Endret Seg Etter Paris Og Vil Dope Om Oljefondet Til Fremtidsfondet Og Bytte Paris Verden Gronn


Odslar Bort Oljefondet Politikk


Pin Pa The Black Snake


Oljefondet Prover A Fa En Hand Pa Rattet I Tesla Aftenposten Tesla Car Tesla Tesla Motors


Oljefondet 2018 Movie Posters Comedy Tv Shows


Pin On Illustration


Pin Pa Ninox


Den 12 Mann Gullestad I Ny Humorserie Om Oljefondet Ny Jobb Foto Jobb


Noorwegen Wil Krankzinnige Ceo Lonen Aanpakken Express Nl Sweden Travel Oslo Travel Skyline

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel